Rijlessen

De praktijk?

TheorieGarant is een onderdeel van Autorijschool Aydin. Wij garanderen hoge kwaliteit van rijlessen, unieke en zeer effectieve lesmethode, nieuwe lesauto’s en BOVAG gekwalificeerde rij-instructeurs. Je kunt bij ons kiezen tussen losse rijlessen en rijles pakketten, versnelde rij-opleiding of je kunt de lessen inplannen in je eigen tempo. aydin_logo Autorijschool Aydin heeft 20 jaar ervaring en onderscheidt zich al jaren van andere rijscholen door de hoge mate van professionaliteit van onze autorijschool.

BOVAG Garantie

BOVAG Garantiefonds (BGF) is een garantiefonds van en voor BOVAG-rijscholen. Daarmee helpen we gedupeerde leerlingen uit de brand als een van de BOVAG-leden onverhoopt failliet mocht gaan. Iedere BOVAG-rijschool doet jaarlijks een financiële bijdrage aan dit fonds. Dit betekent voor jou garantie op betaalde lessen. Je bent dus nooit je geld kwijt. Bij het ondertekenen van een Bovag lesovereenkomst heb je BOVAG Garantie. Als je bij een BOVAG-rijschool lessen in de vorm van een pakket vooruitbetaalt, krijg je garantie! Je kan dan je opleiding afmaken bij een andere BOVAG-rijschool. Een extra zekerheid die alleen BOVAG-rijscholen kunnen bieden.
BOVAG-Garantie-logo-FC-2

Rijlessen?

Begin direct met een rij-opleiding. Je moet 16,5 jaar zijn om aan deze opleiding te kunnen beginnen. Hierbij kun je meerdere lessen per week op het moment dat je zelf wilt. Je bent niet verplicht om een minimum aantal lessen te nemen. Het plannen van lessen wordt volledig aangepast aan je eigen wensen, zo kun je bijvoorbeeld ieder week op dezelfde dag en tijd les nemen. De lessen worden zowel overdag als in de avonduren gegeven en tevens op zaterdag en zondag. Eventueel ophalen van school of werk is ook mogelijk.

Video’s

Sluit Menu